by
on
under
Permalink

Accessoarer

Ett måste för den som älskar mode är att ha en stor uppsättning accessoarer. Med rätt accessoarer kan du förvandla din outfit på många olika vis och du kan genom din outfit visa din stil och smak. Med rätt accessoarer behövs ingen stor garderob utan du kan med deras hjälp skapa många olika stilar av samma kläduppsättning. Vi har här försökt ta upp de hetaste accessoarerna för i höst. 

mobil-väska

Smart phones

En av de hetaste accessoarerna i höst är mobiltelefonen. Hur, kanske ni tänker nu. Dagens smartphones finns ofta bara i två olika utföranden, svart eller vit. Men det är inte modellerna utan accessoarerna till som är heta. Att ”pimpa” sin mobil är en stor trend och det finns idag en uppsjö av olika bumpers, skal och fodral att välja bland.

Väskan

Ett annat måste i accessoargarderoben är handväskan, kvinnans bästa vän. Genom att välja en snygg handväska är du alltid välklädd och stilig. Jag har sedan länge haft Louis Vuitton som en solklar favorit med sin stilrena design och iögonfallande mönster. Om man investerar i en Louis Vuitton behöver man aldrig vara rädd att inte vara inne eller fel i tiden. Med en sådan väska på axeln är man alltid rätt.

Smycken

Tittar man på de större visningarna inför höstens mode är smycken en stor accessoar. För att vara helt rätt ska man satsa på stora smycken som sticker ut. Satsa på ett stort silverhalsband som matchas mot en stilren svart topp eller ett par stora örhängen till en vacker håruppsättning. För inspiration till hur smyckes trenden ser ut för i höst kan du kolla på Expressens bildspel från Modeveckan i Milano, du hittar den här.  Där visas stora iögonfallande örhängen, halsband och armband i många olika mönster beroende på övrig outfit. Här går det inte att definiera stilen med ”less is more” utan det är verkligen bara att ösa på av allt och skapa en skön blandning.