by
on
under
Permalink

Din viktigaste accessoar

Accessoarer är onekligen viktiga. De är ett sätt för dig att visa vem du är. Länge har accessoarer främst bestått av bälten, smycken, väskor och skor men nu har även mobiltelefonen sällat sig till dem. Mobiltelefonen har vi med oss överallt och redan vårt val av tillverkare – och därmed OS – säger mycket om oss.

SkönhetEfterfrågan på olika tillbehör till mobilen har också har blivit enorm, inte minst till Apples iPhone. Det kan röra sig om skal, lackering och mobilväskor. Du kan variera mobilens utseende i all oändlighet vilket gör det lätt att matcha den med andra accessoarer.

På den lyxiga sidan

Är du en riktig lyxlirare finns gott om utrymme att visa att du har pengar. Här kan du läsa om företaget Goldgenie som stylar mobiler till hutlösa priser. Om det är värt 25 000 kronor att få en snygg mobil är upp till dig att bestämma. Det är nämligen vad det kostar för att få en mobil i färgat guld eller platina.

För dig som inte vill tömma bankkontot

Det finns självklart sätt att styla till mobilen även för dig som inte vill lägga ut en förmögenhet. Det finns många sätt du kan göra din mobil personlig på och det behöver inte alls vara särskilt kostsamt. Det finns också praktiska anledningar till att skaffa ett unikt och personligt skal. Eftersom iPhone bara finns i några få modeller som liknar varandra undviker du att ta fel telefon av misstag. Det är också lätt hänt att mobilen av någon anledning flyger ned i backen. Då kan ett bra skal skydda den och förhindra att skador uppstår.