by
on
under
Permalink

Förnyelse

Man kommer ibland till en punkt när man vill ändra på allt. Man vill dekorera hem hela lägenheten och byta ut garderoben. Man vill vara en annan person och se annorlunda ut. 

Dessa känslor kommer ofta när man känner att man står still i livet. Det är helt normalt och det krävs faktiskt inte mycket för att man ska ta sig framåt igen. Du behöver inte byta jobb eller lägga dig under kniven för att känna att någonting har förändrats. Det kan lika gärna vara de små sakerna som ger lite mer liv tillbaka i vardagen.

Nya kläder

När nästa lön kommer lägger du undan det du kan. Sedan tar du en tur på stan eller surfar ut på nätet och letar efter kläder som du gillar men aldrig vågat eller haft råd att bära. Bara den enkla saken att våga ta på sig ett udda plagg eller våga köpa något lite dyrare kan ge tillbaka lite självkänsla.

Utseendet

Alla människor i vackra och behöver inte botox, plastikkirurgi eller restalane för att vara speciella och attraktiva. Fundera ut vad du kan göra för att förnya dig själv. Gå till frisören och skaffa en ny hårfärg, det ger nytt liv åt ansiktet. Har du glasögon kanske det är dags att byta till linser och se hur det känns. Priserna för linser är låga och du kan enkelt beställa över nätet vare sig du vill ha endagslinser eller varför inte färgade månadslinser?

Hemmet

Ta bort alla småsaker som du tröttnat på. I början kan det vara skönt att ha ett nästintill odekorerat hem med bara möbler. Gå runt och se vad du vill ha för stil och vilken typ av saker som passar vart. Sedan är det bara att ge sig ut att shoppa. Man brukar få en bättre helhet om man bestämmer sig först för vad man vill ha än att surfa och se vad som finns. Då kommer plottret tillbaka och det finns ingen röd tråd i lägenheten.