Grundplaggen i olika klädstilar

Det finns ingen standardgarderob som alla borde ha hemma, vad du ska ha för grundplagg i garderoben skiftar beroende på vilken klädstil du gillar och vill efterlikna. Här nedan följer några exempel: 

Sportstilen:

Det här kan vara personer som älskar att träna hockey eller som föredrar att springa några varv på den lokala motionsbanan. Det är kläder i främst funktionsmaterial, glatta och tunna tyger som ligger bra runt kroppen och jobbar med den istället för emot. Det är också viktigt att ha värmande underställ för träning under vinterhalvåret.

Bohemstilen:

Bomull, lin och ekologiska tyger står i fokus. Spets och fransar som rör sig med dig passar bra. Du har ofta ett par favoritjeans och använder basplagg som t-shirts och huvtröja för vardagliga aktiviteter. Det handlar om bekväma och välanvända plagg, som har formats efter dig.

Gothstilen

Det ska så klart finns mycket svart hos dem som gillar goth. Men allt är inte svart och vitt. Mörka toner av blå, röd, brun och lila är också populära. Själva plaggen kan variera mellan konstnärliga plagg med spets, sidenband och text till en vanligt svart klänning eller rock. Basplaggen borde vara mörka och tajta för stilen bygger till stor del på lager-på-lagerprincipen.