by
on
under ,
Permalink

Höstens sköna jackor

Nu börjar hösten ta sitt grepp om hela vårt avlånga land, visst vi kan fortfarande känna av lite ljumma vindar men kvällarna börjar bli smått kyliga och det kan vara dags att ta fram höstens sköna jackor.

Känns det dåligt med höstjackor i garderoben så kan du enkelt hitta någon favorit på nätet som du kan beställa och få hem på en eller några dagar. För varje ny säsong så går vi oftast igenom våra garderober och plockar ur sommarplaggen för att skapa plats för hösten, det är här som man inser om man behöver förnya något. Passa även på att städa ur det so inte används.

Det kan vara skönt att få koll på trenderna vad som gäller och vad man ska passa på att införskaffa inför en helt ny säsong. Modet går som de flesta vet i cykler och det som var på modet förra hösten kan komma tillbaka om några år igen. Mycket ser relativt lika ut från år till år det kan vara fråga om smärre förändringar och om något förändras så kan det vara färgskalan.

Att hitta inspiration och ställen att handla mode för män har förbättrats de senaste åren och det blir mycket enklare att hitta moderiktiga plagg även för männen numera. Även modet för män har hitta fram till catwalken och är på många sätt en del av de modeveckor som finns både här hemma i Sverige men också utomlands.