by
on
under
Permalink

Klädd för party

Ibland är det inte helt fel att klä upp sig lite när man känner sig på topp och när tillfället bjuds. Tänk dig att du står inför den där drömfesten när allt i ditt liv känns som på topp samtidigt som du känner att du kan ha råd att vara lite extra flörtig och förförisk. När stunden är kommen skall du vara väl förberedd och du skall ha utökat garderoben med några tjusiga festplagg samt en klänning eller en cocktaildress – allt beroende på högtiden förstås!

HöstmodeModet för i höst pekar på klänningar med paljetter och spets, gärna i sammet. Klänningarna ska vara välskräddade och får gärna innehålla mönster eller färgeffekter. När det är lite kallare och mörkare kan du följa temat med att klä dig i lite dovare men kanske åt det mer glittrande hållet. Det är inte fel att du tillåter dig själv att känna dig lite extra ”exklusiv” då du går till festen med inställningen att du är vacker och strålar. Genom att välja ett plagg du känner dig välklädd och vacker i kommer du att stråla, både på insidan och utsidan och dra alla blickar till. Genom att välja en vacker klänning som man känner sig extra vacker i kan man ge självförtroendet en stor boost.

En sida med många intressanta plagg och festklänningar är klänningarfest.se. En sida med många vackra plagg som trendigt bär upp din kropp i svart med glittrande dekor. Tygerna kan vara i siden, chiffong eller satin. Komplettera gärna dessa klänningar med en attraktiv accessoar; kanske en handväska i en omättad ljus färg som gärna kan kontrastera till svart. Den på den där lilla extra detaljen som sätter pricken över i:et och gör din outfit tilltänkt och rätt!