by
on
under
Permalink

Mobiltrender

attractive-woman-texting-on-her-mobileNär det gäller trender för mobilen så handlar det inte enbart om att ha den senaste modellen utan även hur man använder rätt tillbehör till den, som till exempel skal och andra skydd.

Att ta selfies och groupies har varit väldigt populärt och fortsätter i och med det flitiga användandet av sociala medier, där bilder postas enkelt med mobilen idag. Eftersom mobilen följer med överallt, är det viktigt för många hur den ser ut och att skydda den från att gå sönder. Det finns fodral som skyddar hela mobilen liksom enklare skins som egentligen bara ger mobilen ett nytt utseende utan att skydda nämnvärt.

Det finns snygga fodral i äkta skinn med fönster, så du kan se displayen. Skal som ser ut som marmor eller i den populära rosé metallen. Valen är många och mobilen går utmärkt att använda som accessoar till din outfit. För att fullända looken kan det behövas ytterligare tillbehör och ett par snygga hörlurar passar dig som har street looken eller varför inte en mössa till de kalla dagarna med inbyggda hörlurar.

Något som de flesta mobiltillverkare har satsat på är tillbehör som kan kommunicera med mobilen. Under 2015 lanserades den smarta klockan som inte bara visade tiden utan även kunde hantera samtal, mejl, spela upp musik och även vara din träningspartner till exempel.