by
on
under
Permalink

Mode inom olika sporter

Helt klart så finns det sporter där kläderna betyder lika mycket som själva sporten. Tennis och golf kanske kan räknas till dessa sporter. Många gånger så är det kläder som är funktionella som man använder inom olika sporter. Träningskläder i sig följer naturligtvis modets färger och eventuella former.

Varje sport har sina kläder och de är oftast utformade efter den sport som man utför. Inom hockey exempelvis så är det skydd som är det mest aktuella när det kommer till den utrustning som man har på sig. Inom fysiska sporter så kanske det inte är så viktigt hur man ser ut utan att man har de skydd som behövs vid tacklingar och annat.

Hos de flesta sporter så är plaggen utformade för att vara praktiska, kolla på brottning eller kampsporter så har klädseln alltid sett ut och det finns ingen modedesigner som skulle få för sig att ändra något i dessa plagg.

För den hockeyintresserade så finns det helt klart ett annat mode med profil och supporterkläder för det lag som ligger en närmast hjärtat. Det kanske är främst matchtröjan som säljs i de olika supporterbutikerna men även hoods, t-shirts och annat som man kan ha som vardaglig klädsel och visa upp vilket lag som man gillar.