by
on
under
Permalink

Moderna kläder

Kläder är ett starkt intresse för många. Självfallet varierar stilarna men de allra flesta som gillar kläder och mode har koll på de senaste trenderna. Att förutspå trender kräver att man har koll på vad populära designers presenterar i sina kollektioner.

Oftast kan man bilda sig en uppfattning om vilka färger, mönster o.s.v. som förmodligen kommer gälla. Många undrar förstås vad det är som kommer gälla under 2014. Det kommer vara ett utbud av mycket färgstarka kläder vars utsmyckningar inte är alltför sparsamma. Bli inte förvånad över att se många guldfärgade klänningar under 2014. Både snäva varianter med utskurna detaljer och paljettklänningar med vidd. Dessa klänningar är givetvis alldeles utmärkt lämpade för fest och ger en exklusiv känsla.

Sidenplagg i regnbågens alla färger kommer också vara vanligt förekommande. Mycket röda nyanser och dessutom i diffusa mönster kommer vara populärt för både kvinnor och män. Vad gäller sidenplagg så passar de både till fest och till vardags.

Vad gäller utsmyckningar så är det mer nitar och liknande som gäller på exempelvis denimplagg. Även klassiska pins bör användas flitigt. En kontrast till den lite mer hårda och tuffa attityden är den mer flickiga. Det kommer också vara inne med vita spetsplagg – framför allt klänningar och kjolar. Dessa klänningar och kjolar får mer än gärna även vara utsmyckade med blänkande kristaller. Både den tuffare attityden och den mer flickiga passar i både vardagliga och festliga sammanhang. Men om de båda stilarna ska rangordnas med utgångspunkt för fest så toppar den flickiga stilen.

Underkläder då? Det får ju självklart inte glömmas bort. Generellt sett kan man säga att underklädestrenderna minimalt över tid. Det är traditionella designer som gäller med extra färgstark. Vad gäller de lite mer utmanande kläderna är det även där klassiker som funkar för 2014. En korsett i antingen vitt eller svart i silkeslent material funkar alltid. Mycket spets är såklart också klassiskt. Men i enlighet med det utsmyckande temat för 2014 så görs heller inga undantag för underkläder. Främst utmanande kvinnliga underkläder.

Det kommer bli spännande för många att utforska klädutbudet för 2014. Men kom ihåg, det är inget måste attfölja trender. Man bör alltid bära kläder som man trivs med och som man personligen tycker är fina.