by
on
under ,
Permalink

Skägg och mustasch – den moderna mannens accessoar

Skägg har länge varit inne, inte minst tack vare de snygga motorcykelkillarna i serien Sons of Anarchy. Det finns massor av kändisar, karaktärer och allmänt snygga killar och män med rediga skägg och mustascher. Det är inne med välvårdade skägg och mustascher och det är lätt att förstå varför.

För länge sedan var det inne med helgskägget, ett skägg som uppstod när karlarna undvek att raka sig under helgen. Idag har det stora skägget och mustaschen tagit världen med storm. Det kan mycket väl vara tack vare de berömda slutspelsskäggen som de är så inne. Dock så tycker både män och kvinnor i allmänhet att det är bra mycket snyggare med välvårdade skägg och mustascher.

Vårda ditt skägg och din mustasch

Det är egentligen inte så svårt att ta hand om skägget. Faktum är att det på många sätt är precis på samma sätt som du tar hand om ditt vanliga hår. Det finns både skäggschampo, sköna oljor och vax till både skägget och mustaschen som luktar riktigt gott. Det finns även kammar, speciella saxar och mycket mer att gotta ner sig i för den som vill odla eller vårda sitt skägg.

En perfekt present till mannen

Att ge bort ett helt skäggvårdskit eller en ny rakkniv är alltid uppskattat. När det handlar om rakningen så kan det vara bra att även kika på shavette, ett billigare alternativ till den exklusiva rakkniven. Fördelen med en shavette är att de faktiskt är billigare än rakhyvlarna efter ett tag, de utbytbara rakbladen kostar inte så mycket. Oavsett vad du väljer kommer du snabbt att få se din karl, pojkvän, far eller kompis med ett snyggare skägg och en trevligare mustasch. Handla på sidor som Sliqhaq för bra priser och många produkter att välja mellan.