by
on
under
Permalink

Snabba sätt att få den rätta looken

Riktig och långvarig skönhet kräver dedikation och mycket arbete under lång tid. Men vad gör man om man behöver hitta en perfekt look till festen som bara är om någon dag?

kvinna som kastar med håret

Kläderna

Det enklaste sättet att hitta en bra look är självfallet att anlita en stylist. Tack vare deras långa erfarenhet så kan de snabbt hitta den perfekta klädeskombinationen för dig. Om du inte har råd eller lust att anlita ett proffs person så kan det ibland vara till stor hjälp att helt enkelt ta med en kompis som har god smak att shoppa. De kan se bortom den stilen som du är fast vid nu och hitta nya kombinationer betydligt bättre än vad man kan själv.

Även personalen på lite bättre klädbutiker brukar vara bra på att hitta kläder som passar bra både tillsammans med varandra och på dig.

Håret

Även håret måste få några meningar då det på många sätt är det viktigaste för att få en komplett look. Trots att många stilar idag inte kräver speciellt långt hår så finns det fortfarande något som är speciellt med ett hår som både är långt och har bra volym. För vissa med lite tunnare hårkvalité kan detta ideal vara svårt att uppnå men som tur är finns det nu många olika lösningar med löshår som ser otroligt naturliga ut.

Om man vill ha löshåret för att få ett tjockare hår så finns det en del mer permanenta lösningar. Vissa kan man fästa och sedan ha i flera månader åt gången innan de behöver fästa om. Detta är en perfekt vardaglig lösning men kanske inte så passande om man snabbt behöver fixa till håret inför festen. I dessa fallen kan det istället vara passande att använda sig av clip-on hår i någon form. Dessa finns i många olika varianter med varierande vågighet, fyllighet och självklart även färg.