by
on
under
Permalink

Snygga accessoarer

Accessoarer är något som alltid piffar till det hela lite extra. En outfit är som bekant inte heller helt komplett utan åtminstone en eller två fräsiga accessoarer. Här kommer några tips på snygga accessoarer som kan vara värt att skaffa sig.

Solglasögon

Oavsett årstid så är alltid ett par solglasögon en snygg accessoar. Eftersom solglasögon inte behöver kosta så mycket är ett bra tips att skaffa några olika par så man har att byta med.

Halsduk

Nu när hösten kommer kan det alltid vara snyggt att ha en halsduk eller en sjal att slänga runt halsen. Även här kan ett bra tips vara att ha några olika alternativ att växla mellan och matcha med olika outfits.

Mobilen

Under de senaste 10-15 åren har även mobilen kommit att bli något av en accessoar att stoltsera med. Ett bra tips om man vill ”pimpa ” sin mobil som det så vackert heter kan vara att skaffa ett nytt skal till denna eller kanske ett tjusigt fodral.

Klocka

En accessoar som är lite på väg tillbaka är klockan. En snygg klocka att ha runt handleden ger lite retrokänsla oavsett om det är en med urtavla eller en mer digital variant.