by
on
under
Permalink

Snygga utmanade kläder

Att klä sig i utmanande kläder har alltid väckt uppmärksamhet och upplevts som provokativt. Det är ju just av den anledningen som det kan vara kul att ibland klä sig lite utmanande. Förr kunde det kanske vara svårt att hitta snygga utmanande kläder som samtidigt var smakfulla. Idag är detta inga problem då det går att hitta en hel rad butiker som säljer denna typ av kläder på nätet.

korsettEtt plagg som både är utmanande och samtidigt väldigt snyggt är korsetten. Förr i tiden var korsetten något av en skräck för många kvinnor och många var lättade när de inte längre tvingades att bära den. Idag har vi som väl är lämnat den tiden bakom oss och nu för tiden är det högst frivilligt om man vill bära korsett eller inte. Idag har dessutom de flesta korsetter betydligt bättre passform och är mycket skönare att bära.

Är man ute efter en korsett kan vi tipsa om vår favorit nätbutik Majsans.com. Här hittar man korsetter som fungerar utmärkt såväl vardag som för fest. Dessutom finns även korsetter för de lite mer intima stunderna om man vill sätta lite extra krydda på romantiken. Dessa korsetter är av riktigt bra kvalité och ändå ett helt ok pris. Vår favorit för i höst är ”Korsett Honey”, en svart underbar korsett med vackert spetsmönster på framsidan.

Ett annat tips för den som är ute efter snygga utmanande kläder är att kolla runt på olika modebloggar. Korsetten har varit ett hett klädesplagg i modevälden det senaste året och på olika bloggar kan man få tips om hur man matchar korsetten på bästa sätt.