by
on
under
Permalink

Strålande i vår

Nu när våren är här så är det äntligen dags att byta ut tjocka tröjor och kängor till något mer luftigt och lätt. Det är våren som bryter upp med det kalla och gråa och tar oss mot det varma och blomstrande.

Vad ska man ha på sig?

Tvådelade kläduppsättningar (jacka och kjol) är något som är riktigt inne i vår. Dessa färgglada och vågade utstyrslar skickar verkligen vårkänslor till din omgivning, och är dessutom tunna och sköna nu när det börjar bli varmare. Inte för den blyge dock, eftersom dessa set utan tvekan kommer att attrahera blickar med sina vågade mönster och färger.

Vilka färger ska man satsa på?

Babyblått har tidigare varit ett säkert kort när det kommer till vårmode, men precis som Fashion Corner poängterar så har även mörkare och starkare nyanser av blått blivit alltmer populära. På modevisningar så används de ofta i sportiga utstyrslar eller för att komplettera annars färglösa komponeringar.

Vilken frisyr ska jag välja?

Stora slingriga lockar är det som gäller i vår. För en ökad känsla av djup och lyx så kan man lägga till slingor i subtila nyanser.

Vilka accessoarer passar under våren?

Här har lyckligtvis trenderna inte skiftat märkbart sedan i höstas, så det som var inne då funkar alldeles utmärkt fortfarande. Vill du fördjupa dig i accessoartrenden så rekommenderar vi att du tar en titt på vår artikel om accessoarer.

Vilken typ av makeup är trendig i vår?

Med våren börjar naturens alla färger att uppenbara sig igen efter vintern, och på samma sätt börjar nyanserna av makeup att blomma ut. Starka färger av rött, lila, cerise och rosa fungerar perfekt. Lägg fokus på läpparna med något riktigt iögonfallande.